Melžimas

Brošūra apie efektyvų melžimą buvo parašyta siekiant visiems „DeLaval“ darbuotojas visame pasaulyje suteikti pagrindinių žinių lygį ir padėti suprasti sudėtingą pieno gavybos sritį. Jos pagrindas – fiziologiniai, biologiniai ir elgesio aspektai, kuriais remiantis kuriami „DeLaval“ produktai. Mūsų filosofija – dirbti išlaikant darną su biologija, aplinka ir natūraliais gyvenimo procesais, kad gamtos teikiamas pats nuostabiausia maistas – pienas – būtų surenkamas optimaliai.

Brošiūros apie efektyvų melžimą autorė – dr. Kerstin Svennersten-Sjaunja. Jos filosofijos mokslų daktaro disertacija gyvūnų mokslo srityje yra kolektyvinis Švedijos žemės ūkio mokslų universiteto, „DeLaval“ ir Karolinska instituto darbas. Dr. Svennersten-Sjaunja pagrindinių tyrimų objektas yra laktacija. Jokie leidiniai nebus užbaigti neįvardijus su autore bendradarbiavusių asmenų. Nors išvardyti visus bendradarbiavusius asmenis nebūtina, tačiau šiems asmenims reiškiama padėka už jų ypatingas pastangas:

dr. Hans Wiktorsson, dr. Lennart Nelson, p. Kjell Smidner, p. Lennart Söderman, dr. Ole Lind, p. Benny Örnerfors.

Galiausiai, ypatinga padėka skiriama Gunnar Borgström, kurio įvairios kūrybiškos iliustracijos tekstui suteikia gyvumo. 

Žiūrėti brošiūrą

Efficient milking

Spauskite ant paveikslėlio, norėdami peržiūrėti brošiūrą


DeLaval geriausias Melžėjas - VMS

Norite sužinoti daugiau?

www.milkproduction.com
bendradarbiauja su DeLaval

At DeLaval we use cookies to make your website experience better. You can change your web browser settings if you do not allow cookies or do not want cookies to be saved. Read more about how DeLaval handles cookies. I have read and accepted the information on how DeLaval handles cookies.