Aušinimas

Skyrius apie efektyvų aušinimą parašytas siekiant suteikti pagrindines žinias apie tokį sudėtingą dalyką kaip pieno aušinimas. Jo pagrindas yra čia pateikiami fiziologiniai, biologiniai ir elgesio aspektai, kuriais remiantis kuriami „DeLaval“ gaminiai.

Mūsų filosofija – dirbti išlaikant darną su biologija, aplinka ir natūraliais gyvenimo procesais, kad gamtos teikiamas pats nuostabiausia maistas – pienas – būtų optimaliai surenkamas ir ataušinamas.

Už suteiktą pagalbą ypač norime padėkoti šiems asmenims:
(abėcėlės tvarka):

S.Y. Jansen'ui, įmonės „Friesland Dairy Foods“ direktoriui (žaliavų transportavimas) 

A. P. M. Rombouts'ui iš „Campina Melk Unie“, (susivienijimo, transporto ir kokybės vadovas) 

P. Schriemer'ui, „Viro Food“ energetikos inžinieriui 

G. Wever'iui, „Wever Architects“ inžinieriui

Žiūrėti brošiūrą

Efficient cooling

Spauskite ant paveikslėlio norėdami peržiūrėti brošiūrą


Norite sužinoti daugiau?

www.milkproduction.com
bendradarbiauja su DeLaval

At DeLaval we use cookies to make your website experience better. You can change your web browser settings if you do not allow cookies or do not want cookies to be saved. Read more about how DeLaval handles cookies. I have read and accepted the information on how DeLaval handles cookies.