KOFERENCIJA

Kviečiame dalyvauti konferencijoje ,,Kokybiškai silosuotų pašarų svarba pienininkystės ūkyje" 

 

Data: 2017 m. kovo 2 d.

Laikas:  9.30 - 15.45 val.

Adresas: Restoranas ,,Siesta", Pakrantės g. 4, Vareikonių k., Babtų sen., Kauno r. (koordinatės žemėlapyje: 55.106342, 23.779026)

Dalyvauti konferencijoje gali tik registruoti asmenys (dalyvių skaičius ribotas). Registracija vyksta iki 2017 02 28 dienos tel. +370 699 24915 arba el. paštu

Programa:

9.30  - 10.00   Dalyvių registracija, sutikimo vaišės

10.00 - 10.05   Įžanginė kalba

10.05 - 11.35   Siloso konservavimo ekonomija. Efektyvūs konservavimo sprendimai (dr. Horst Auerbach, nepriklausomas pašarų gamybos ekspertas iš Vokietijos)

11.35 - 12.30   Raciono įtaka aukšto produktyvumo karvių sveikatingumui (dr. Arūnas Rutkauskas,  LSMU Stambiųjų gyvūnų klinikos vedėjas)

12.30 – 13.10  Pietūs

13.10 - 14.00   Kaip tinkamai paruošti pašarus ir šerti gyvulius, siekiant didelio primilžio ekologiniuose ūkiuose? (dr. Horst Auerbach)

14.00 – 14.45   Siloso kokybės ištyrimas - raktas į subalansuotą racioną (dr. Bronislava Butkutė, Lietuvos agrarinių ir miškų mokslų centro Žemdirbystės institutas)

14.45 – 15.00   ,,Pieno tyrimai" aktualijos (dr. Saulius Savickis, VĮ ,,Pieno tyrimai" direktorius)

 15.00 – 15.15  Kavos pertraukėlė

15.15 – 15.45   Siloso konservantų pristatymas (Daiga Bisniece, ,,DeLaval" produktų grupės vadovė)

Svarbu! Pageidautina, kad dalyviai atsivežtų siloso mėginį, kuris bus vertinamas konferencijos lektorių. Apie mėginius būtina informuoti registracijos metu.

 



Susisiekite su mumis

Jeigu turite informacijos, kuria norite pasidalinti su kitais,
rasykite mums

Dalyvauk ūkininkavimo su DeLaval apklausoje

Prenumeruokite UAB DeLaval prekių katalogą!

Prenumeruokite katalogą tiesiai į namus!

Parsisiųsti brošiūrą

Delpro™ bandos valdymo sistema - taip kaip ir turėtų būti daroma

At DeLaval we use cookies to make your website experience better. You can change your web browser settings if you do not allow cookies or do not want cookies to be saved. Read more about how DeLaval handles cookies. I have read and accepted the information on how DeLaval handles cookies.